Hej, det är jag som är Natasja Andersson Elmtoft.

Legitimerad psykoterapeut, handledare och fil mag i socialt arbete

Genom ett nyfiket utforskande skapar vi rum för meningsfulla möten. Jag inspireras av att se människor växa och finna sin egen drivkraft och inre potential. Genom mitt företag erbjuder jag psykoterapi för enskilda, handledning för olika yrkesgrupper inom socialt arbete samt grupputveckling.

Jag har 15 års erfarenhet av utbildning och handledning av studenter inom socialt arbete på socionomutbildning på såväl Stockholms Universitet som Ersta Sköndal Bräcke högskola och där haft förmånen att följa och leda många människor och grupper på deras väg i sin personliga och professionella utveckling. Sedan 10 år tillbaka erbjuder jag också handledning till yrkesverksamma inom socialt arbete. Jag anlitas flitigt som både föreläsare och kursansvarig på olika uppdragskurser inom ämnen som kreativa metoder, värdegrund, bemötande, handledarutbildning, systemteori och nätverksarbete. Kommuner och andra organisationer anlitar mig också för att hålla i förändringsarbeten bland annat genom att hålla i en framtidsverkstad.

Du är välkommen att kontakta mig för att prata om din situation. Om jag inte kan ta ditt samtal när du ringer får du gärna lämna ett meddelande. Du kan också sända e-post till mig så hör jag av mig så snart jag kan.

Telefon: 073-705 75 58

Mail: info@processkraft.com

Natasja Andersson Elmtoft