Hej, det är jag som är Natasja Andersson Elmtoft.

Legitimerad psykoterapeut, författare, handledare och fil mag i socialt arbete

Jag är legitimerad psykoterapeut, handledare och magister i socialt arbete och författare. Jag har arbetat som adjunkt och lärare på universitet/ högskola i över 20 år. Mitt huvudsakliga ämnesansvar har varit personlig professionell utveckling för socionomer. Jag har följt hundratals blivande socionomer genom deras utbildning. 

Sedan 2010 har jag flitigt anlitats för att skapa och driva flera uppdragsutbildningar för yrkesverksamma på högskolan med teman som bemötande, värdegrundsarbete, systemteori / nätverksarbete och kreativa metoder i handledning och för individ och grupputveckling. Parallellt med arbetet på högskolan har jag handlett yrkesverksamma inom socialt arbete samt tagit emot patienter som psykoterapeut. 

Jag är författare till boken: Personlig professionell utveckling för socionomer. Boken skrev jag tillsammans med min kollega Anna Whitaker på Marie Cederschiölds högskola och den publicerades på Liber 2023.

Du är välkommen att kontakta mig för att prata om din situation. Om jag inte kan ta ditt samtal när du ringer får du gärna lämna ett meddelande. Du kan också sända e-post till mig så hör jag av mig så snart jag kan.

Telefon: 073-705 75 58

Mail: info@processkraft.com

Natasja Andersson Elmtoft